Start werkzaamheden Dienstengebouw

Na de bouwvak wordt gestart met de werkzaamheden aan het Dienstengebouw. Het aanbrengen van elektrische voorzieningen wordt voor de zomer uitgevoerd, zodat alle panden van stroom zijn voorzien. In de voormalige douche- en wasruimtes die liggen aan de leergang (1e etage) komen 8 kantoor/werkruimtes die variëren in grootte van 20 m2 tot 50 m2.

Het Dienstengebouw wordt een multi-tenant gebouw voor diverse kleine huurders die een toegevoegde waarde zijn voor de locatie en de toekomstige nieuwe woonwijk waar 500 woningen worden gerealiseerd. In de entree van het Dienstengebouw komt t.z.t. een werkcafé waar huurders en omwonenden elkaar kunnen ontmoeten.

Kun je wat toevoegen en meebrengen naar deze locatie? Stuur dan een mail naar Nick Wolt: n.wolt@boei.nl

Koelwaterhal

In de Koelwaterhal werd het water uit de IJssel gezuiverd voor het energieproces van de centrale. Kwartiermaker en kunstenaar Ronald A. Westerhuis: “Het eerste moment dat ik de koelwaterhal binnenstapte wist ik: dit is mijn plek, mijn magnus opus. De jarenlange ervaring als offshore supervisor en 20 jaar als beeldhouwer waren direct verbonden op deze plek vol energie. Het koelwatergebouw wordt een bron van positieve en schone energie, letterlijk en figuurlijk.